Om Lena-Carin

Jag har passion för relationer och ledarskap och förändring!

Min resa har gått från kemiindustri till personkemi.           

Acceptans Antistress Dispergering Dynamik Effektivitetshöjare Flow Respekt Ytspänningsreducerare

Att bygga relationer och att skapa förtroende har varit en grundförutsättning för att hantera komplex industriell försäljning, Key Account Management och teamutveckling över gränser i global organisation.

I mina många möten med människor har jag varit nyfiken och studerat vad det är som skapar dynamik, innovation och effektivitet i en organisation och vad som sker i förändring, både internt och externt.

Jag kan väl förstå den fantastiska känslan av att jobba i ett dynamiskt team lika väl som jag kan förstå den dränerande känslan av att jobba i en grupp som inte respekterar och accepterar varandra.

Mina erfarenheter har gjort mig genuint intresserad av framgångsfaktorer för ett starkt och innovativt team och har inspirerat mig att fortsätta lära mig mer om mellanmänskliga relationer och att vidareutbilda mig inom personligt ledarskap.


Lärande och utveckling är viktigt för mig. Parallellt med mitt jobb inom försäljning, marknadsföring och teamutveckling är jag DIHM inom Industriell Marknadsföring, Projektledning och Key Account Management.

Under 2014 utbildade jag mig inom Verksamhetsutvecklande Ledarskap på IHM där Förändringens fyra rum® var ett av verktygen i utbildningen.  Jag insåg snart att Fyrarummaren® var en fantastisk metod  som får människor att känna sig delaktiga och öppna upp samt erbjuder praktiska verktyg för att utveckla hållbara organisationer, så jag beslutade mig för att gå certifieringsprogrammet.

Jag är sedan 2016 certifierad användare i Förändringens fyra rum® och arbetar med metoden och verktygen.

Rekommendationer från uppdrag finns i min LinkedIn-profil 

https://www.linkedin.com/in/apoygustafsson


Yoga är en annan del av mitt liv och handlar också så mycket om ledarskap, acceptans och förändring. Jag jobbar parallellt som yogalärare på Hagabadet i Göteborg samt ute på företag.

http://www.hagabadet.se